Agata Pawłowska

Jestem pedagogiem specjalnym. Studia ukończyłam na Wydziale Nauk o Wychowaniu Uniwersytetu Łódzkiego. Dbam o podnoszenie swoich kwalifikacji. Aktualnie kończę studia podyplomowe o kierunku Integralna edukacja przedszkolna i wczesnoszkolna w Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi i jednocześnie jestem w trakcie studiów podyplomowych Integracja Sensoryczna w Szkole Wyższej Ateneum w Gdańsku. Ukończyłam szkolenia I i II stopnia w zakresie integracji sensorycznej prowadzone przez PSTIS. Posiadam dyplomy ukończenia kursów: Integracji Odruchów posturalnych i dynamicznych według Metod dr Swietłany Masgutowej oraz Terapii Taktylnej, które to terapie wspierają procesy integracji sensorycznej.

Łatwo nawiązuję kontakt z dziećmi i ich rodzicami, co pozwala na wytworzenie przyjaznej relacji. Terapeutą integracji sensorycznej zostałam właśnie po to, aby pomagać dzieciom. Przede wszystkim dzieciom z trudnościami rozwojowymi.

Prywatnie jestem mamą 12-letniej Laury, obie lubimy wycieczki rowerowe, fotografowanie oraz długie spacery z naszym ukochanym psem.