Magdalena Golińska

W Fundacji jestem asystentem terapeuty. Jestem osobą otwartą, ciepłą, uśmiechniętą, szczerą i kochającą dzieci. Praca z dziećmi jest pracą odpowiedzialną i niekiedy wymaga wiele trudu. Praca z maluchami wymaga ode mnie cierpliwości, ogromnego serca i wiedzy, jest wielkim wyzwaniem i dlatego daje mi dużo satysfakcji każdego dnia. Uważam, że każde dziecko jest wyjątkowe, dlatego do każdego z nich trzeba podchodzić indywidualnie. Formę pracy z dziećmi staram się dostosować do ich potrzeb i możliwości. Interesuję się sportem, muzyką, turystyką. Posiadam uzdolnienia plastyczne, muzyczne i kulinarne, dzięki którym staram się rozwijać dziecięce talenty i zainteresowania. Jestem osobą kreatywną. Uśmiech dziecka jest dla mnie największą zapłatą za poświęcony im czas. Pracując z przedszkolakami staram się im zapewnić poczucie bezpieczeństwa, by czuły się akceptowane i „kochane”. Wkładam całe swoje serce w to, co robię.