Magdalena Golińska

W Fundacji Centrum Wspierania Rozwoju „SEMAFOR” pracuję na stanowisku Koordynator ds. administracji i kadr. Ukończyłam studia na kierunku administracja o specjalności  administracja wymiaru sprawiedliwości.

Kursy i szkolenia:

• „Autyzm nie musi być wyrokiem”
  • „Pracodawco, pracowniku, znasz swoje prawa i obowiązki? Podmiot ekonomii społecznej jako miejsce pracy.”
  • „Podmiot ekonomii społecznej w zgodzie z prawem: umowy, prawo autorskie, odpowiedzialność prawna”
  • „Sprawozdanie finansowe w organizacji pozarządowej”
  • „Przeciwdziałanie praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu”

Stanowisko, które zajmuję w fundacji oparte jest głównie na pracy biurowej. Wymaga ode mnie rzetelności, odpowiedzialności oraz zaangażowania. Mimo, że większość czasu spędzam przy biurku, znajduję go również dla naszych podopiecznych. Kontakt z dziećmi daje mi dużo radości i napełnia mnie pozytywną energią. Jestem osobą otwartą, uśmiechniętą i szczerą.

W życiu prywatnym jestem szczęśliwą żoną i kochającą mamą. Wolne chwile spędzam aktywnie z całą rodziną rozwijając nasze pasje. Interesuję się sportem, turystyką i muzyką. Posiadam uzdolnienia plastyczne. 🙂