Małgorzata Komorowska

Jestem pedagogiem, ukończyłam studia magisterskie na Akademii Wychowania Fizycznego Józefa Piłsudskiego w Warszawie na kierunku Wychowanie Fizyczne, a także studia magisterskie na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie na kierunku pedagogika – edukacja przedszkolna i wczesnoszkolną z edukacją włączającą. Ukończyłam również studia podyplomowe z zakresu Integracji Sensorycznej na Wyższej Szkole Nauk o Zdrowiu w Łodzi.

Cały czas doskonalę swoje umiejętności i poszerzam swą wiedzę poprzez uczestnictwo w kursach i szkoleniach, które związane są przede wszystkim z rozwojem dzieci, integracją sensoryczną oraz aktywnością fizyczną.

Ukończyłam kursy i szkolenia:

• Kurs „Sensoraki. Jak wspierać rozwój sensoryczny u dzieci?”,
  • Szkolenie „Rozwój ruchowy dzieci w wieku żłobkowym i przedszkolnym”,
  • Szkolenie „TUS a zachowania trudne”,
  • Szkolenie „Plastykosensoryka”,
  • Szkolenie „Lateralizacja – Jak ją badać? Dlaczego jest taka ważna?”,
  • Kurs „Animator czasu wolnego”,
  • Kurs Instruktora sportu „Instruktor pływania”,
  • Kurs Instruktora rekreacji ruchowej „Instruktor Aqua Fitness”.

Kocham pracę z dziećmi. Uwielbiam obserwować jak się uczą, zmieniają, cieszą z aktywności, którą wspólnie możemy podejmować na zajęciach. Prywatnie jestem szczęśliwą żoną i kochającą mamą. Wolny czas spędzam  z moją rodziną, wieczorami gram w gry planszowe, gotuję, czytam.